Curs 2018-19

Es constitueix el 16è Consell d’Infants de Sitges

La vintena de nens i nenes que participen d’aquesta experiència obren una etapa amb diferents reunions per presentar un projecte

Es constitueix el 16è Consell d’Infants de Sitges. Ajuntament de Sitges

Es constitueix el 16è Consell d’Infants de Sitges. Ajuntament de Sitges

Sitges ja té un nou Consell d’Infants, el 16è, integrat per 20 consellers i conselleres i que s’ha constituït oficialment aquest dilluns, al saló de plens de l’Ajuntament, davant la presència de l’alcalde de Sitges, Miquel Forns; el regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, i pares i mares dels alumnes.

Aquest serà el darrer any de Consell d’Infantis per als representants de 6è, escollits el curs anterior, mentre que els alumnes del curs de 5è han començat a ocupar el càrrec  aquest dimecres. Tots ells representen l’alumnat de les escoles Esteve Barrachina, Miquel Utrilllo, Maria Ossó, Agnès de Sitges, Escola Pia i The Brithis School of Barcelona.

L’alcalde els ha entregat el nomenament oficial dels càrrecs electes i els ha agraït la voluntat d’haver-se presentat al Consell d’Infants. Miquel Forns ha explicat que “el motiu pel qual els vostres companys i companyes us han escollit és perquè penseu el que necessita Sitges. Aquest és l’objectiu que tenim tots i vosaltres podeu aportar el punt de vista necessari. Del treball que resulti a final de curs nosaltres, l’Ajuntament, en som responsables de portar-lo a terme. Us animo a que treballeu i parleu, oferint punts de vista diferent per arribar a un punt de trobada i acord per un objectiu: fer millor Sitges”.

El regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, ha explicat als nens i nenes el funcionament del Consistori, amb les decisions que es prenen des de l’Ajuntament. “Vosaltres també heu estat escollits de manera democràtica, perquè de manera paral·lela a nosaltres pugueu parlar i debatre sobre coses que considereu que sou importants per millorar la nostra vila i ho decidiu a través d’un projecte, amb el que podeu comptar amb tot el nostre suport”, ha assegurat. Terrado ha parlat de “la gran responsabilitat que teniu i que heu d’afrontar amb il·lusió i amb ganes d’aportar el vostre granet de sorra per millorar Sitges”. 

Un cop constituït, la primera reunió del Consell d’Infants serà dilluns 19 de novembre a l’Espai Jove, on es votarà el dia en què es reuneixin mensualment tots els consellers. A finals de curs lliuraran a l’alcalde i al regidor responsable de l’àmbit que hagin triat els consellers el projecte per desenvolupar a la vila. L’anterior Consell d’Infants va impulsar ‘Artistic Time”, que proposava l’art urbà, amb diferents murals, i del qual en va parlar i recordar com s’està realitzant l’alcalde, Miquel Forns. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!