Conducció temerària

Detingut a Calafell per conduir sense carnet i fugir dels mossos que l’havien enxampat

El conductor se salta un semàfor en vermell i està a punt d’atropellar dos vianants

ACN Calafell 09-11-2018 14:16 Lectures 2884
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Calafell que va ser enxampat conduint sense carnet i va fugir de forma temerària de la policia. Els fets van passar dimecres a la C-246a quan una patrulla va reconèixer el conductor d’un vehicle que tenia el permís de conduir retirat. Els agents van encendre els llums i senyals acústics i van seguir el vehicle, però el conductor va accelerar a gran velocitat. Mentre fugia pel centre de Calafell, el vehicle es va saltar un semàfor en vermell i va estar a punt d’atropellar dues persones que creuaven un pas de vianants. L’individu va continuar circulant fins que la patrulla el va interceptar en sentit contrari i l’home va aturar bruscament el cotxe per no topar amb els mossos.

Els agents van detenir el conductor, que estava molt alterat, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir amb el carnet retirat judicialment i resistència i desobediència a agents de l’autoritat.

Els mossos també van denunciar l’acompanyant per desobediència, atès que va sortir corrents del vehicle malgrat que els mossos li havien ordenat que es mantingués a l’interior.

El detingut, que té 36 anys i nombrosos antecedents policials, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar dijous a disposició judicial.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres