Esplac

Els esplais del Penedès i el Garraf celebraran la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca

Tres-cents infants, joves i monitors dels esplais del Penedès i Garraf d'Esplac es reuniran aquest dissabte al Parc de Sant Julià

Redacció Vilafranca del Penedès 14-11-2018 16:41 Lectures 2307
Els esplais del Penedès i el Garraf celebraran la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca. Esplac

Els esplais del Penedès i el Garraf celebraran la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca. Esplac

Tres-cents infants, joves i monitors dels esplais del Penedès i Garraf d'Esplac celebraran conjuntament la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca.

Al llarg de tot el dia es duran a terme activitats i accions perquè els infants reflexionin sobre els drets que tenen i reivindiquin la importància de la seva veu. Al llarg del matí es faran activitats pels infants dels esplais al Parc de Sant Julià. A les 17.30h, després de les reflexions fetes al llarg del matí, es farà una manifestació que començarà al Parc de Sant Julià i recorrerà els carrers de la vila fins arribar al Parc de Sant Salvador. En acabar la manifestació es llegirà el manifest escrit pels mateixos infants i joves.

Els esplais convidats a la jornada formen part d'Esplac i provenen de ciutats de la zona com Calafell, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, el Vendrell i també Vilafranca, amb el MIV com a esplai amfitrió. Altres esplais d'Esplac també celebraran aquesta jornada de manera simultània a altres ciutats catalanes.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres