Defensa de la República

El CDR Vilafranca denuncia irregularitats en la gestió de la seva caixa de resistència

El grup aparta la persona que fins ara n'era responsable i crea una comissió gestora per vetllar pel retorn immediat dels diners

ACN Vilafranca del Penedès 23-11-2018 19:48 Lectures 3269
CDR Vilafranca. EIX

CDR Vilafranca. EIX

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Vilafranca del Penedès ha denunciat a través de les xarxes socials irregularitats en la gestió de la seva caixa de resistència. El grup ha fet públic un comunicat en què afirma que les aportacions "custodiades per la persona responsable" no han estat retornades "en la seva totalitat". El CDR ha retirat el control de la caixa a aquesta persona i ha creat una comissió gestora per vetllar pel "retorn immediat" dels diners. A hores d'ara, afirma, s'ha recuperat el 53% de "totes les aportacions fetes durant tots aquests mesos per les veïnes i veïns de la Vila". També s'ha creat una comissió gestora de la caixa "per evitar que torni a passar una situació similar".

Des del CDR s'afirma que treballaran fins a recuperar el 100% de la quantitat, i s'anuncia que "fins a nou avís", no es farà cap més recollida de fons. Finalment indiquen que la persona que fins ara era responsable de la caixa de resistència "ja no forma part" del CDR i subratllen que, "per tant, qualsevol aportació econòmica a la caixa, no s'ha de fer mitjançant aquesta persona".

 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No