Defensa de la República

El CDR Vilafranca denuncia irregularitats en la gestió de la seva caixa de resistència

El grup aparta la persona que fins ara n'era responsable i crea una comissió gestora per vetllar pel retorn immediat dels diners

ACN Vilafranca del Penedès 23-11-2018 19:48 Lectures 3105
CDR Vilafranca. EIX

CDR Vilafranca. EIX

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Vilafranca del Penedès ha denunciat a través de les xarxes socials irregularitats en la gestió de la seva caixa de resistència. El grup ha fet públic un comunicat en què afirma que les aportacions "custodiades per la persona responsable" no han estat retornades "en la seva totalitat". El CDR ha retirat el control de la caixa a aquesta persona i ha creat una comissió gestora per vetllar pel "retorn immediat" dels diners. A hores d'ara, afirma, s'ha recuperat el 53% de "totes les aportacions fetes durant tots aquests mesos per les veïnes i veïns de la Vila". També s'ha creat una comissió gestora de la caixa "per evitar que torni a passar una situació similar".

Des del CDR s'afirma que treballaran fins a recuperar el 100% de la quantitat, i s'anuncia que "fins a nou avís", no es farà cap més recollida de fons. Finalment indiquen que la persona que fins ara era responsable de la caixa de resistència "ja no forma part" del CDR i subratllen que, "per tant, qualsevol aportació econòmica a la caixa, no s'ha de fer mitjançant aquesta persona".

 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres