Constitució

El CDR aboca escombraries a les portes dels jutjats de Vilanova i la Geltrú

Els comitès, que han fet aquesta acció a diferents municipis, parlen de quaranta anys de vergonya i d'injustícia espanyola coincidint amb l'aniversari de la Constitució

ACN Vilanova i la Geltrú 03-12-2018 11:14 Lectures 1707
El CDR aboca escombraries a les portes dels jutjats de Vilanova i la Geltrú. CDR VNG

El CDR aboca escombraries a les portes dels jutjats de Vilanova i la Geltrú. CDR VNG

Els CDR han tornat a escampar escombraries i fems a les portes dels jutjats de diferents municipis catalans, com Girona, Figueres, Tarragona, Sabadell, Vic, Manresa, Solsona i Vilanova i la Geltrú. "Hem omplert de merda les portes dels jutjats de Manresa i Solsona per fer evident a tothom que el poder judicial a l'estat espanyol és una merda", han argumentat des de Twitter. "Sents pudor? És pudor de la merda de justícia. Ja els surt per sota la porta", apunten des de Vic. "Tot fa pudor. Persones innocents preses, exiliades i represaliades", afegeixen. També han actuat a Rubí i a Cerdanyola. Tots ells fan referència a l'aniversari de la Constitució amb les etiquetes "40 anys de vergonya" i "40 anys d'injustícia espanyola".

"A Cerdanyola volem que qualsevol que entri als jutjats sàpiga que és trobarà 40 anys de vergonya", apunta el CDR. Des de Rubí s'ha llençat un missatge similar. En el cas de Sabadell, apunten que no reconeixen la justícia espanyola. "Els tornem la merda, lluitem per la independència, per fer unes lleis més justes i per fer fora els jutges prevaricadors", remarca el CDR sabadellenc, que recorda també el cas Mercuri.

A Vilanova i la Geltrú un vídeo mostra com uns encaputxats planten una pancarta groga a terra amb el lema 'Justícia de merda', a més d'abocar escombraries.

A Tarragona han llençat una vintena de bosses de fems i deixalles, amb cartells on s'hi podia llegir 'Merda de Justícia'. 

El CDR aboca escombraries a les portes dels jutjats de Vilanova i la Geltrú El CDR aboca escombraries a les portes dels jutjats de Vilanova i la Geltrú El CDR aboca escombraries a les portes dels jutjats de Vilanova i la Geltrú
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No