Robatori

Roben tres instruments de l’Orquestra de Cambra del Penedès després d’un concert a Vilafranca

Els músics denuncien la desaparició d’un violoncel, una viola i un violí

ACN Vilafranca del Penedès 04-12-2018 11:20 Lectures 1269

L’Orquestra de Cambra del Penedès ha denunciat el robatori d’un violoncel, una viola i un violí de la formació després d’un concert a l’Auditori de Vilafranca. Els fets van passar diumenge al vespre, un cop acaba l’actuació de ‘Les Quatre estacions de Vivaldi’, moment en què els músics van guardar els instruments a un vehicle que tenien aparcat a l’esplanada de l’Auditori. Al cap de poca estona, però, el cotxe va aparèixer forçat i els tres instruments havien desaparegut. L’Orquestra de Cambra ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra, mentre l’Auditori de Vilafranca ha fet una crida a través de les xarxes socials demanant col•laboració ciutadana per trobar els instruments, garantint una recompensa per a qui els localitzi.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No