Agre

Tres joves agredeixen un botiguer a Vilanova que els havia cridat l'atenció per escopir

Van entrar a botiga, van començar a insultar-lo i li van donar un cop de puny a la cara

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-12-2018 11:42 Lectures 4261
Imatge del carrer Narcís Monturiol. Google Maps

Imatge del carrer Narcís Monturiol. Google Maps

La policia local de Vilanova ha identificat tres joves que van agredir un botiguer a Vilanova i la Geltrú. Els fets van tenir lloc dimarts 27 de novembre a les 17.20 hores, al número 6 del carrer de Narcís Monturiol. Els agents van ser requerits per un home que va sol·licitar ajuda per que l'estaven agredint dins el seu establiment. Fa la descripció dels 3 joves, que han sortit de la botiga i van direcció mar. Els agents els identifiquen.

Segons l'agredit, els 3 homes han escopit davant el seu establiment i els ha cridat l'atenció. Els joves han entrat i han començat a insultar-se i discutir-se, i han donat un cop de puny al propietari. El ferit és traslladat a l'hospital de Sant Antoni Abat amb un cop lleu a la cara. Com a conseqüència del cop li han trencat les ulleres. S'instrueixen diligències per delictes lleus de lesions i de danys.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No