Agre

Tres joves agredeixen un botiguer a Vilanova que els havia cridat l'atenció per escopir

Van entrar a botiga, van començar a insultar-lo i li van donar un cop de puny a la cara

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-12-2018 11:42 Lectures 5023
Imatge del carrer Narcís Monturiol. Google Maps

Imatge del carrer Narcís Monturiol. Google Maps

La policia local de Vilanova ha identificat tres joves que van agredir un botiguer a Vilanova i la Geltrú. Els fets van tenir lloc dimarts 27 de novembre a les 17.20 hores, al número 6 del carrer de Narcís Monturiol. Els agents van ser requerits per un home que va sol·licitar ajuda per que l'estaven agredint dins el seu establiment. Fa la descripció dels 3 joves, que han sortit de la botiga i van direcció mar. Els agents els identifiquen.

Segons l'agredit, els 3 homes han escopit davant el seu establiment i els ha cridat l'atenció. Els joves han entrat i han començat a insultar-se i discutir-se, i han donat un cop de puny al propietari. El ferit és traslladat a l'hospital de Sant Antoni Abat amb un cop lleu a la cara. Com a conseqüència del cop li han trencat les ulleres. S'instrueixen diligències per delictes lleus de lesions i de danys.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres