Violència

Apallissa la seva amiga al mig del carrer perquè li havia robat 500 euros de la cartera

La dona el va amenaçar amb una navalla i va acabar mossegant-li la mà durant la baralla

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-12-2018 11:53 Lectures 3703

La policia local de Vilanova va ser alertada dimecres passat a la nit d'una agressió al carrer. A les 23.16 hores, a la plaça d’Enric Cristòfor Ricart, una trucada telefònica informa el cos municipal sobre una dona que està essent agredida per un home, a la via pública.

La patrulla identifica l’home i la dona, que han tingut una disputa degut a que la dona li ha sostret a l'home 510 euros que aquest portava a la cartera. Ambdós tenen una relació d'amistat, han passat la tarda junts i en un moment determinat ella ha aprofitat l'ocasió i ha agafat la cartera d'ell i li ha sostret els diners d'un cop de mà, amb la intenció clara de fugir. Ella l'ha amenaçat amb una navalla, ell l'ha subjectat per impedir-li, i la dona l'ha mossegat a la mà.

En aquest estira i arronsa per evitar ser ferit, han caigut tots dos al terra. Interrogada pels agents, finalment, la dona reconeix els fets i entrega a la patrulla els diners sostrets que havia ocultat a l'interior de la roba. Dues patrulles traslladen a ambdues persones a l'hospital. La policia local procedeix a la detenció de la dona i se li instrueixen diligències per un presumpte delicte de robatori.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No