Violència

Apallissa la seva amiga al mig del carrer perquè li havia robat 500 euros de la cartera

La dona el va amenaçar amb una navalla i va acabar mossegant-li la mà durant la baralla

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-12-2018 11:53 Lectures 4236

La policia local de Vilanova va ser alertada dimecres passat a la nit d'una agressió al carrer. A les 23.16 hores, a la plaça d’Enric Cristòfor Ricart, una trucada telefònica informa el cos municipal sobre una dona que està essent agredida per un home, a la via pública.

La patrulla identifica l’home i la dona, que han tingut una disputa degut a que la dona li ha sostret a l'home 510 euros que aquest portava a la cartera. Ambdós tenen una relació d'amistat, han passat la tarda junts i en un moment determinat ella ha aprofitat l'ocasió i ha agafat la cartera d'ell i li ha sostret els diners d'un cop de mà, amb la intenció clara de fugir. Ella l'ha amenaçat amb una navalla, ell l'ha subjectat per impedir-li, i la dona l'ha mossegat a la mà.

En aquest estira i arronsa per evitar ser ferit, han caigut tots dos al terra. Interrogada pels agents, finalment, la dona reconeix els fets i entrega a la patrulla els diners sostrets que havia ocultat a l'interior de la roba. Dues patrulles traslladen a ambdues persones a l'hospital. La policia local procedeix a la detenció de la dona i se li instrueixen diligències per un presumpte delicte de robatori.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No