AECC

L'Associació contra el Càncer obre una delegació territorial a Vilanova

Amb aquest nou centre assistencial es pretén donar més facilitats als ciutadans del Garraf i Alt Penedès per tal que tinguin a l’abast els serveis de l’associació

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-12-2018 12:04 Lectures 2957
L'Associació contra el Càncer obre una delegacio territorial a Vilanova. Google Maps

L'Associació contra el Càncer obre una delegacio territorial a Vilanova. Google Maps

L’AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona inaugura el proper dilluns 10 de desembre a Vilanova i la Geltrú un nou Punt Comarcal que donarà servei a la comarca del Garraf i l’Alt Penedès. Amb aquest nou centre assistencial l’associació pretén apropar-se a la població i posar al centre de la seva activitat la qualitat de vida i el benestar del malalt de càncer i la seva família.

Al nou Punt Comarcal, situat al carrer Pere Garí número 91 de la capital del Garraf, es donarà servei d’atenció psicològica per a pacients i familiars i atenció social per aquelles persones que ho necessitin, a més de realitzar campanyes de prevenció i detecció precoç del càncer.

A l’acte d’inauguració hi assistirà el president de l’AECC de Barcelona, el Dr. Laureano Molins, acompanyat de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i Massana i la regidora de salut de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà Pujol.

El nou centre de Vilanova i la Geltrú és el quart d’una sèrie de punts d’abast comarcal que l’AECC – Catalunya contra el Càncer té previst obrir a la província de Barcelona, després de la inauguració dels centres a Igualada, Mataró i Granollers.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No