AECC

L'Associació contra el Càncer obre una delegació territorial a Vilanova

Amb aquest nou centre assistencial es pretén donar més facilitats als ciutadans del Garraf i Alt Penedès per tal que tinguin a l’abast els serveis de l’associació

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-12-2018 12:04 Lectures 3298
L'Associació contra el Càncer obre una delegacio territorial a Vilanova. Google Maps

L'Associació contra el Càncer obre una delegacio territorial a Vilanova. Google Maps

L’AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona inaugura el proper dilluns 10 de desembre a Vilanova i la Geltrú un nou Punt Comarcal que donarà servei a la comarca del Garraf i l’Alt Penedès. Amb aquest nou centre assistencial l’associació pretén apropar-se a la població i posar al centre de la seva activitat la qualitat de vida i el benestar del malalt de càncer i la seva família.

Al nou Punt Comarcal, situat al carrer Pere Garí número 91 de la capital del Garraf, es donarà servei d’atenció psicològica per a pacients i familiars i atenció social per aquelles persones que ho necessitin, a més de realitzar campanyes de prevenció i detecció precoç del càncer.

A l’acte d’inauguració hi assistirà el president de l’AECC de Barcelona, el Dr. Laureano Molins, acompanyat de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i Massana i la regidora de salut de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà Pujol.

El nou centre de Vilanova i la Geltrú és el quart d’una sèrie de punts d’abast comarcal que l’AECC – Catalunya contra el Càncer té previst obrir a la província de Barcelona, després de la inauguració dels centres a Igualada, Mataró i Granollers.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans