Obituari

Mor l'advocat vilanoví Eduard Calabria als 58 anys

Calabria va ser un destacat directiu del CF Vilanova, gran seguidor de l'esport local i crític cinematogràfic

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-12-2018 20:32 Lectures 10477
Mor l'advocat vilanoví Eduard Calabria als 55 anys. EIX

Mor l'advocat vilanoví Eduard Calabria als 55 anys. EIX

L'advocat vilanoví Eduard Calabria ha mort aquest divendres 7 de desembre als 58 anys d'edat. Calabria va ser un destacat directiu del CF Vilanova, gran seguidor de l'esport local i crític cinematogràfic. Col·laborador d'EIX DIARI, Eduard Calabria Miramón escribia les cròniques setmanals del CF Vilanova, així com les crítiques de les estrenes cinematogràfiques.

La vetlla de Calabria es farà a partir d'aquest diumenge a les quatre de la tarda i les exèquies seran el proper dilluns dia 10 a les 10 del matí a l'església de Mar de Vilanova i la Geltrú.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No