Apropa’ns a la il·lusió

Els alumnes del PTT de Vendes se sumen a la campanya de Nadal de la Creu Roja a Vilafranca

La campanya de joguines Apropa’ns a la il·lusió té per objectiu aconseguir que cap infant es quedi sense rebre joguines per Nadal

Redacció Vilafranca del Penedès 02-01-2019 11:00 Lectures 4428
L’alumnat del PTT de Vendes,  oficina i atenció al públic col·labora amb la Creu Roja a la campanya de Nadal. Ajuntament de Vilafranca

L’alumnat del PTT de Vendes, oficina i atenció al públic col·labora amb la Creu Roja a la campanya de Nadal. Ajuntament de Vilafranca

L’alumnat de l’especialitat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Programa de Formació i Inserció (PFI)–Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca ha col·laborat amb Creu Roja a la campanya de joguines Apropa’ns a la il·lusió.

La campanya de joguines Apropa’ns a la il·lusió té per objectiu aconseguir que cap infant es quedi sense rebre joguines per Nadal. I, un any més,  els nois i noies del PTT de Vilafranca,  acompanyats del professor tècnic i de la seva tutora, van estat donant un cop de mà a les voluntàries de Creu Roja Vilafranca en les tasques de preparació i embolcallat de les joguines i distribució dels vals a les botigues.

Aquesta col·laboració ha estat molt enriquidora i molt ben valorada per l’alumnat, ja que  els ha permès posar en pràctica els coneixements apresos al mòdul de tècniques bàsiques de comercialització; sense comptar la satisfacció que els ha aportat el fet d’haver pogut mostrar la seva solidaritat.

Com a novetat d’enguany, l’alumnat ha descobert que Creu Roja Vilafranca ha creat uns vals per import d'un euro pensant en facilitar que tothom qui ho desitgi pugui contribuir a finançar la campanya. Aquests es poden adquirir al llarg de totes les vacances de Nadal als establiments comercials adherits a la campanya.

Des del PFI-PTT agraeixen a la Mònica Sanahuja, tècnica de Creu Roja a l'Alt Penedès, que hagi facilitat aquesta col·laboració tan profitosa per als joves.

El Programa Pla de Transició al Treball forma a trenta joves en les especialitats d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques, i es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres