A partir del 7 de gener

Comencen les obres d’ampliació de la pista d’skate del Botafoc, al Vendrell

Amb aquesta ampliació, el Vendrell disposarà d'un equipament homologable per a la pràctica de l'skateboarding i disciplines semblants

Redacció El Vendrell 03-01-2019 10:33 Lectures 3746
Obres d’ampliació de la pista d’skate del Botafoc . Ajuntament del Vendrell

Obres d’ampliació de la pista d’skate del Botafoc . Ajuntament del Vendrell

A partir del proper 7 de gener i fins a final de mes, es duran a terme unes obres d’ampliació de la pista d'skate del Botafoc, ubicada al carrer de Ramon Llull. L'actuació en aquest d'equipament lúdic i esportiu consistirà en la construcció de tres nous mòduls:

1) Dues rampes de salt combinades tipus “doble quarter amb hip”.

2) Un desnivell amb plataforma.

3) Un desnivell en piràmide de tres quadrilàters combinada amb una lleixa i una barana “piràmide, fun box de triple barana i triple box”.  

Amb aquesta ampliació, el Vendrell disposarà d'un equipament homologable per a la pràctica de l'skateboarding i disciplines semblants.

El regidor de Joventut, Kenneth Martínez, comenta: "El Vendrell tenia pendent una instal·lació de nivell per a la pràctica d'aquest esport. A més, amb aquesta obra, iniciem el camí cap a la millora de la qualitat i continguts dels espais de joc, lúdics i esportius de les zones verdes". 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans