Any 2019

Araf i Amir, els primers nadons de 2019 al Garraf i l'Alt Penedès

Han nascut el dia 2 de gener als respectius hospitals comarcals

Redacció Vilafranca del Penedès 03-01-2019 14:45 Lectures 4763
Araf i Amir, els primers nadons de 2019 al Garraf i l'Alt Penedès. EIX

Araf i Amir, els primers nadons de 2019 al Garraf i l'Alt Penedès. EIX

L’Amir ha estat el primer nadó del 2019 al Garraf. Ha nascut a l’Hospital Sant Camil, el dia 2 de gener a les 6 del matí, i ha pesat 3.200 grams. És el segon fill de la Btissam i el Vicente, veïns de Les Roquetes. Tant el nadó com la seva mare es troben molt bé després del part, que va començar la matinada del dia 1 de gener, quan la Btissam va trencar aigües. La mare, el pare i la resta de la família se senten molt contents pel naixement del petit Amir.  Està previst que puguin sortir d'alta en les properes 24 hores.

L’Ajuntament de Vilafranca visita la primera vilafranquina de l’any

El tinent d’alcalde Joan Manel Montfort, en funcions d’alcalde accidental de Vilafranca, ha visitat aquest migdia la primera vilafranquina nascuda l’any 2019. Es tracta de l’Araf que, tot i que se l’esperava per al dia de Sant Esteve, va néixer el dimecres 2 de gener, a primera hora de la tarda, a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca. Va pesar 3,330 kg i va necessitar cesària per néixer. Els seus pares són originaris de Bangladesh i veïns del barri de l’Espirall. El pare, en Babú, fa 10 anys que viu a Vilafranca, on regenta un bar, i la mare, la Marina, en fa 3. És el primer fill de la parella. El tinent d’alcalde Joan Manel Montfort, com és tradicional, ha obsequiat la família amb una panera amb productes per al nadó.

Araf, primera vilafranquina de l’any Amic, primer nadó del Garraf
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans