Municipi cardioprotegit

S'instal·len 6 nous desfibril·ladors a Olèrdola

Els aparells s’afegeixen als 2 desfibril·ladors que ja estaven operatius al municipi

Redacció Olèrdola 09-01-2019 10:24 Lectures 1651
S'instal·len 6 nous desfibril·ladors a Olèrdola. Ajuntament d'Olèrdola

S'instal·len 6 nous desfibril·ladors a Olèrdola. Ajuntament d'Olèrdola

L’Ajuntament d’Olèrdola ha completat la instal·lació de  6 nous desfibril·ladors  durant els darrers dies. Seguint el criteri d’apropar serveis al conjunt del municipi, els aparells s’han repartit en equipaments dels tres pobles històrics d’Olèrdola i de les dues urbanitzacions.

A Moja s’ha instal·lat al Local Nou; a Sant Miquel d’Olèrdola, al local social Rossend Montané, que alhora és seu del consultori mèdic del poble; a Sant Pere Molanta es troben a l’escola Rossend Montané i al Centre Cívic Gatzara; mentre que a Daltmar s’ha ubicat a la zona esportiva i a Can Trabal , a la zona de petanca.

Aquests sis nous desfibril·ladors se sumen als dos que ja estaven en funcionament a Olèrdola: un al vehicle dels agents municipals, i l’altre al camp de futbol municipal Els Pins de Moja.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans