Unió Sindical de la Policia

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "es congelen" a la comissaria

Asseguren que 'el sistema de climatització no funciona des de fa una setmana' i els vestidors es troben a 12 graus gràcies a calefactors i estufes

Redacció Vilafranca del Penedès 09-01-2019 10:52 Lectures 1819
El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "es congelen" a la comissaria. USPAC

El sindicat USPAC denuncia que els Mossos d'Esquadra de Vilafranca "es congelen" a la comissaria. En un comunicat, asseguren que "el sistema de climatització no funciona des de fa una setmana" i que aquest "és un problema que es produeix des que es va obrir la comissaria, i encara no tenim una solució". Els vestidors es troben a 12 graus gràcies a calefactors i estufes.

L'USPAC considera vergonyosa aquesta situació laboral: "l’administració va posar uns calefactors i estufes per poder treballar, sinó la temperatura que hem registrat amb uns termòmetres simples encara seria més baixa". Els representants del cos policial sostenen que aquesta no és un solució acceptable i exigeixen a la direcció general de la Policia que arregli el problema de la climatització, el qual és endèmic: "La climatització es passa més de 2/3 parts de l’any funcionant malament. A l’hivern surt aire fred i a l’estiu calent. Venen, la reparen, però no hi ha tres dies seguits que funcioni bé. Una vergonya. No és un cas aïllat i poc conegut per l’administració, ja que ho hem denunciat infinitat de vegades".

En aquest sentit, l'USPAC creu que la instal·lació del sistema no està ben feta, ja que constantment falla una cosa o altra i diuen que els tècnics que venen a reparar-la així ho corroboren: "s’hauria d’inspeccionar tota la instal·lació i canviar/modificar totes les deficiències de muntatge. A tall d’exemple ho és el fet que un mateix conducte que hauria de ser continu, es troba seccionat en dos trossos, amb una secció de dos pams, pel qual es perd tot l’aire".

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans