Carrer Sant Sebastià

L'Oficina Jove Garraf es trasllada a l'edifici del TOC de Vilanova

El trasllat té com a objectiu ampliar serveis i la funcionalitat, per millorar l'atenció a la ciutadania. Alhora permetrà reunificar l'equip tècnic de la Regidoria

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-02-2019 16:24 Lectures 2054
L'Oficina Jove Garraf es trasllada a l'edifici del TOC del carrer de Sant Sebastià. Ajuntament de Vilanova

L'Oficina Jove Garraf es trasllada a l'edifici del TOC del carrer de Sant Sebastià. Ajuntament de Vilanova

L'Oficina Jove Garraf, que actualment està situada a la Rasa d'en Miquelet, es traslladarà en uns dies a l'edifici municipal del Toc, del carrer de Sant Sebastià, 11.

Aquest matí, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor d'Infància, Adolescència i Joventut, Jordi Medina, han donat a conèixer el canvi d'ubicació de l'Oficina Jove que, segons Lloveras respon a la voluntat del govern de "concentrar en un sol espai tots els serveis relacionats amb infància i gent jove per millorar així tant el funcionament com l'atenció a l'usuari".

Jordi Medina ha explicat que aquesta reunificació de l'equip tècnic de la regidoria "millorarà la funcionalitat de l'Oficina Jove, però també la de l'equip tècnic de la regidoria que engloba les àrees d'Infància, Adolescència i Joventut, donant així sentit i coherència a un projecte que pensem ha de tenir una continuïtat. Per primera vegada podrem donar atenció ciutadana al col·lectiu de persones de 0 a 35 anys"

En aquests moments els treballs consisteixen en l'adequació de la planta baixa de l'edifici on hi haurà l'Oficina Jove. En aquest espai s'atendrà de forma personalitzada, i s'oferirà informació i formació útil. Un espai també pensat perquè aquest constitueixi un punt de trobada i de relació on poder compartir activitats, realitzar petites formacions i esdevenir així un espai on detectar necessitats i voluntats del mateix col·lectiu, de manera que s'hi puguin realitzar activitats proposades per les entitats de joves de la ciutat.

A la planta baixa també s'ubicaran dos despatxos que oferiran els serveis d'atenció personalitzada en els àmbits laborals, d'emprenedoria, psicopedagògic, educatiu, de mobilitat internacional, de salut, sexualitat, drogues, entre d'altres. La intenció és que les assessories puguin també ampliar-se a altres àmbits que es detecten necessaris per a fomentar l'equitat i l'autonomia dels infants i joves.

La planta superior s'adequarà per encabir-hi la sala d'actes i de formació i l'espai tècnic de la Regidoria.

El trasllat de l'Oficina Jove Garraf permet també que es pugui fer una rehabilitació a l'edifici per tal d'ajustar-se a la normativa d'accessibilitat.

La previsió d'obertura de l'Oficina Jove Garraf és a mitjans de febrer i la voluntat és poder finalitzar tot el projecte el mes d'abril, coincidint amb la celebració del desè aniversari de l'oficina.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No