Curs 2019/20

L’escola Teresina Martorell del Vendrell es convertirà en un Institut Escola el proper curs

Educació té previst aprovar un projecte educatiu innovador en les metodologies d’ensenyament i aprenentatge

Redacció El Vendrell 07-02-2019 17:44 Lectures 2862
L’escola Teresina Martorell del Vendrell es convertirà en un Institut Escola el proper curs. Ajuntament del Vendrell

L’escola Teresina Martorell del Vendrell es convertirà en un Institut Escola el proper curs. Ajuntament del Vendrell

El Departament d’Educació de la Generalitat ha decidit transformar l’escola Teresina Martorell en un Institut Escola per al curs vinent. Aquest nou centre educatiu amplia i millora l’oferta educativa del Vendrell amb un model pedagògic molt atractiu per a moltes famílies, amb una continuïtat dels alumnes dels 3 fins als 16 anys. A més, té previst aprovar un projecte educatiu innovador en les metodologies d’ensenyament i aprenentatge. Igualment, l’Institut Escola comptarà amb el suport de l’Institut Andreu Nin per als estudis de l’ESO i, per les tardes, acollirà estudis de Formació Professional.

Amb el nou centre, també s’afronta de cara el problema pendent al municipi de desequilibris en l’escolarització a primària. En conseqüència, pot haver-hi alguna modificació en la sectorització i adscripcions, que s’haurà de tractar en el Consell Escolar Municipal.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, comenta: “Finalment, després d’anys treballant amb la Generalitat una solució, engeguem un projecte potent que millorarà l’oferta educativa, l’equitat i la igualtat d’oportunitats per a tots els nostres fills i filles”.

L’escola Teresina Martorell del Vendrell es convertirà en un Institut Escola el proper curs
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament