Xarxa d'entitats

Es reactiva el Fòrum Associatiu de Sant Martí Sarroca

La convocatòria desperta un alt interès entre les entitats martinenques amb l’objectiu de reforçar la col·laboració i l’activitat associativa al municipi

Es reactiva el Fòrum Associatiu de Sant Martí Sarroca. Ajt Sant Martí Sarroca

Es reactiva el Fòrum Associatiu de Sant Martí Sarroca. Ajt Sant Martí Sarroca

El passat 15 de febrer, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca es va omplir dels representants de les entitats i associacions sense ànim de lucre del municipi, per poder escoltar el regidor de Cultura i Festes, Albert Tort, que va explicar amb tota mena de detalls els passos per poder accedir a la convocatòria de subvencions a les entitats culturals, esportives, mediambientals i educatives per a l’exercici 2019.

La trobada, anomenada Fòrum Associatiu, també va servir per exposar les eines de difusió que té l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca per poder ajudar les entitats, en especial a través del web municipal. Un altre aspecte de difusió va ser la proposta de publicar de forma immediata una guia d’entitats i associacions.

Durant la trobada es va parlar de la fira d’entitats que tindrà lloc per Sant Jordi, on l’Ajuntament cedirà un stand a aquelles entitats que vulguin promocionar la seva activitat.
 
Albert Tort va exposar les bases per crear una entitat del voluntariat per aglutinar aquelles persones que estan disposades a donar un cop de mà en tasques de voluntariat que no es duen a terme específicament a les entitats i associacions existents.
 
Finalment, el regidor de Cultura i Festes, en nom de l’Ajuntament, va presentar la Nova Comissió de Festes i va fer un agraïment públic a les persones que en formen part.
 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!