Robatori

Detinguts tres joves a les Roquetes a l'interior d'un habitatge

Els detinguts, tots tres veïns de Vilanova i la Geltrú, havien arribat al lloc en un Seat Leon de color blanc

Redacció Sant Pere de Ribes 22-02-2019 14:41 Lectures 6064
Detinguts tres joves a les Roquetes a l'interior d'un habitatge. Ajt Sant Pere de Ribes

Detinguts tres joves a les Roquetes a l'interior d'un habitatge. Ajt Sant Pere de Ribes

La Policia Local de Sant Pere de Ribes va detenir la tarda de dijous a tres joves a l’interior d’un habitatge al nucli de Roquetes gràcies a l’avís d’un veí que va alertar de la presència d’un home pujant per la façana d’una casa, mentre un altre jove estava al balcó tractant d’accedir a l’habitatge.

Als pocs minuts es van presentar tres indicatius policials que van poder accedir a la casa pel balcó de l’immoble del costat, i un cop a l’interior van poder detenir-los.

Els detinguts, tots tres veïns de Vilanova i la Geltrú, havien arribat al lloc en un Seat Leon de color blanc. Es dona el cas que un vehicle amb les mateixes característiques ja havia estat observat en una zona pròxima al fets per altres veïns que ja havien alertat a la policia de la seva presència.

Els agents van poder comunicar amb la propietat de l’habitatge violentat, i es va poder comprovar que ja havien remenat diversos mobles i estances de la casa. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres