Carnaval 2019

Els Mossos reforcen els punts de control de seguretat durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú

Els controls de pas són destinats especialment a prevenir els robatoris amb força a domicili que es puguin produir durant les celebracions del Carnaval

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-03-2019 0:41 Lectures 1683
Els Mossos reforcen els punts de control de seguretat durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú. Mossos d'Esquadra

Els Mossos reforcen els punts de control de seguretat durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Garraf i de l’Alt Penedès han iniciat la nit de divendres 1 de març un dispositiu especial de seguretat, estàtic i dinàmic, destinat principalment a la prevenció dels robatoris amb força a domicili.  

Les unitats de seguretat ciutadana participants han centrat la vigilància en els punts principals i secundaris d’accés i sortida, a vehicles i persones, de les urbanitzacions i punts dispersos de població de Vilanova i la Geltrú, amb l’objectiu de minvar la capacitat de moviment dels lladres i poder així prevenir els robatoris amb força, especialment en aquestes dates d’alta concentració de moviment de persones i vehicles.

En els controls policials, realitzats a la franja horària de la tarda-nit amb més incidència delictiva, es van identificar i escorcollar, en aquells casos que es va valorar com a mesura adient, a persones i vehicles, a la recerca d’eines emprades en els robatoris amb força, objectes procedents d’il·lícits penals així com de persones amb ordres vigents de recerca i detenció per fets similars.

En l’àmbit de la prevenció dels robatoris amb força a domicili, els Mossos d’Esquadra aconsellen:

-          No obriu la porta a persones desconegudes.

-          Demaneu sempre la identificació al personal de l’aigua, la llum, el gas o el telèfon i comproveu el servei, trucant a la companyia.

-          Recolliu diàriament la correspondència per evitar que persones alienes utilitzin les vostres dades personals.

-          Tanqueu sempre amb clau les portes d’accés al carrer.

-          Una balda interior a les portes d’accés és molt útil.

-          Si sou víctimes d’un delicte, no toqueu res i aviseu els Mossos d’Esquadra o la Policia Local.

Els Mossos reforcen els punts de control de seguretat durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres