Equipaments

La remodelació de l’edifici de l'Escola d'Adults de Sitges podria estar enllestida el juny vinent

La futura escola Agnès de Sitges i les millores a les llars d'infants municipals acompanyen al projecte en l'àmbit de l'ensenyament

La remodelació de l’edifici de l'Escola d'Adults de Sitges podria estar enllestida el juny vinent. Ajuntament de Sitges

La remodelació de l’edifici de l'Escola d'Adults de Sitges podria estar enllestida el juny vinent. Ajuntament de Sitges

L'Ajuntament de Sitges porta a terme les obres de reforma integral de l'edifici que acull l'Escola d'Adults i Ràdio Maricel en el marc del programa d'inversions de romanent que impulsa el govern municipal per a la millora de les instal·lacions i els serveis urbans, unes obres que tenen un cost de 1,5 milions d'euros. Les obres comporten una nova distribució de sales, així com el reforç estructural i l'adaptació a necessitats arquitectòniques.

El regidor d'Ensenyament, Esports i Joventut, Eduard Terrado, ha manifestat que "aquesta reforma és uns dels objectius estrella del Pla de Mandat 2015-2019. La reforma de l'edifici es porta a terme per tal modernitzar i adaptar l'edifici a necessitats educatives. Era molt antic i necessita ara una reforma. Està previst que acabin les obres al mes de juny perquè durant l'estiu es pugui fer el trasllat i al setembre començar el curs".

Terrado ha explicat que aquest projecte l'acompanyen d'altres en l'àmbit de l'ensenyament com ho és la construcció de la futura escola Agnès de Sitges, que permetrà abandonar els mòduls prefabricats i disposar per fi d’unes instal·lacions dignes. Terrado ha manifestat que "cal adaptar les escoles al model educatiu en el qual els escolars esdevinguin persones i es dotin de capacitat d'aprenentatge".

Per la seva banda, l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha explicat que "la reforma de l'edifici que acull l'Escola d'Adults i la ràdio municipal és un exemple clar de voluntat política perquè per llei no és competència pròpia d'un ajuntament però volem que els ciutadans estiguin informats i disposin d'accés a la formació d'adults".

Les obres del camp de rugbi, a l’entorn de Nou Pins Vens, a punt de començar

El regidor d'Ensenyament, Esports i Joventut també ha anunciat que "en poques setmanes començarà la construcció del nou camp de rugbi, que és també un camp polivalent, una gran inversió que donarà sortida a necessitats que té el poble". El regidor ha informat que la inversió és de 3,2 milions d'euros. Terrado ha també afegit que l'Ajuntament de Sitges està fent la redacció del quart camp de futbol, que és necessari davant la falta d'instal·lacions, i que estarà situat entre el camp de rugbi i el camp existent.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!