Gent gran

Santa Margarida i els Monjos se suma a la campanya Tracta’m bé

Es tracta d'una exposició on es podran veure imatges quotidianes de situacions de bon tracte envers les persones grans

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 12-03-2019 17:49 Lectures 1392
Santa Margarida i els Monjos se suma a la campanya Tracta’m bé. EIX

Santa Margarida i els Monjos se suma a la campanya Tracta’m bé. EIX

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos se sumarà la setmana vinent a la campanya de sensibilització i prevenció de maltractament a la gent gran “Tracta’m bé”, amb una exposició on es podran veure imatges quotidianes de situacions de bon tracte envers les persones grans.

Es tracta d’una campanya realitzada conjuntament amb els municipis de la comarca que es coordina des dels serveis socials bàsics del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

La mostra es podrà visitar a l’espai Antistiana de la Ràpita del 18 al 29 de març i al Casal de la Gent Gran dels Monjos de l’11 al 26 d’abril.

La  sensibilització també va destinada als establiments del municipi sota el títol: “Establiments amb bon tracte”. Aquesta part de la campanya consisteix en la sensibilització de la població a través dels comerços del municipi. Des de la comissió de treball, es considera que els establiments poden ser un canal de detecció de situacions de maltractament envers les persones grans i que està en mans dels botiguers i botigueres poder-ho informar.

És per això que l'Ajuntament farà difusió de l'activitat i es realitzarà porta a porta als establiments seleccionats.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans