Catalunya Voluntària

Vilanova acollirà el primer Fòrum Internacional de Voluntariat en el Món Àrab

Serà un esdeveniment històric, ja que es tracta del primer fòrum internacional celebrat a Europa protagonitzat per organitzacions de voluntariat de països àrabs

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-03-2019 9:23 Lectures 3436
Vilanova acollirà el primer Fòrum Internacional de Voluntariat en el Món Àrab. EIX

Vilanova acollirà el primer Fòrum Internacional de Voluntariat en el Món Àrab. EIX

Vilanova i la Geltrú acollirà al mes d'abril el primer Fòrum Internacional ‘Voluntariat en el Món Àrab – Reptes i oportunitats’. Serà un esdeveniment històric, ja que es tracta del primer fòrum internacional celebrat a Europa protagonitzat per organitzacions de voluntariat de països àrabs.

Els participants del fòrum, organitzat i promogut per la FCV, són líders del sector del voluntariat, membres del consell directiu i d’entitats no lucratives i no governamentals de diferents països àrabs. Entre els països participants confirmats a dia d’avui hi ha: Algèria, Egipte, Iemen, Jordània, Kuwait, Líban, Marroc, Oman, Síria, Sudan i Tunísia.

Els objectius del fòrum són compartir informació sobre projectes de voluntariat, iniciatives i bones pràctiques realitzades per les organitzacions participants. La trobada també vol esdevenir un espai on trobar oportunitats d’aprenentatge mutu i de col·laboració entre organitzacions participants i d’altres organitzacions de la societat civil catalanes, espanyoles, europees i internacionals que participin al fòrum. A més, la FCV organitzarà una fira d’entitats dirigida a joves interessats a fer un voluntariat a la regió àrab, la qual els permetrà conèixer les accions solidàries en les quals poden participar.

Durant el fòrum també s’organitzarà una trobada institucional que tindrà com a objectiu identificar els principals reptes que afronta el voluntariat a la regió àrab i oferir informació i ajuda per enfortir la col·laboració entre la regió àrab, Catalunya i Europa. Finalment, el fòrum també preveu fer una declaració que reforci la promoció, desenvolupament i institucionalització del voluntariat a la regió.

El fòrum comptarà amb la participació i el recolzament de diverses institucions i organitzacions internacionals. Les persones que estiguin interessades a col·laborar en l’organització poden contactar directament amb projectes@catalunyavoluntaria.cat.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No