Drogues

Desmantellen una plantació de 230 plantes de marihuana a Cunit

Se'n feia càrrec un home de Barcelona, que anava i venia regularment per mantenir-ho productiu

ACN Cunit 27-03-2019 15:44 Lectures 2029
Pla general de la plantació de marihuana desmantellada dins d'un habitatge independent de Cunit (Baix Penedès) i d'un agent d'esquena, en un operatiu

Pla general de la plantació de marihuana desmantellada dins d'un habitatge independent de Cunit (Baix Penedès) i d'un agent d'esquena, en un operatiu

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació amb 230 plantes de marihuana en un habitatge de Cunit. En l'operatiu, coordinat amb la Policia Local, s'ha detingut una persona. Es tracta del fill de la parella propietària de la vivenda, que viu a Barcelona, i anava i venia contínuament per mantenir la plantació en òptimes condicions de producció. Va ser a través de la col·laboració ciutadana que es va alertar la policia d'una possible plantació clandestina en aquest habitatge independent al terme de Cunit. El dispositiu d'entrada i desmantellament de la plantació es va dur a terme divendres passat. El detingut, de 36 anys, va passar a disposició judicial al Vendrell i va quedar en llibertat.

Se'l va detenir pels delictes de tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric. La investigació es va iniciar a finals de gener. Guàrdia Civil i Policia Local van inspeccionar la finca i van comprovar que, a part d'una forta olor a marihuana, a l'exterior s'hi havien instal·lat aparells condicionadors i extractors d'aire industrial.

Segons informen fonts policials, no es tractava d'una residència habitual i que els seus propietaris residien a Barcelona. Però un fill de la parella hi acostumava a anar i se'l va observar en diverses ocasions carregant terra de cultiu i desfent-se de restes de poda de les plantes.

Amb l'entrada i registre per ordre judicial, els agents van entrar a l'habitatge divendres passat i van trobar-hi una plantació d'interior -indoor-, amb 230 plantes de marihuana, dos rifles d'aire comprimit sense documentació, munició de nou mil·límetres parabellum, dues bàscules de precisió i material per al cultiu i elaboració de la droga. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres