Vegueria

Chacón espera que els Serveis Territorials d’Economia al Penedès es puguin establir aviat a Igualada

La consellera diu que fa falta una dotació econòmica que ara no hi és per la pròrroga dels pressupostos

ACN/ Gemma Aleman Igualada 28-03-2019 10:16 Lectures 1473

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, espera que els Serveis Territorials d’Economia del Penedès, que s’instal·laran a Igualada, es puguin posar en marxa aviat. La consellera ha explicat que “el compromís” del desplegament de la delegació territorial "hi és" però que ara es troba aturat per falta dels recursos econòmics. “S’està parlant amb vicepresidència però ens trobem amb una pròrroga dels pressupostos”, ha lamentat la consellera, que confia en què passats els comicis d’abril i maig “hi hagi algun avenç”.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres