Seguretat viària

Trànsit i les policies locals inicien una campanya per evitar atropellaments

Aquesta setmana hi haurà controls preventius per vetllar per la seguretat dels vianants

ACN Barcelona 01-04-2019 14:58 Lectures 1586

El Servei Català de Trànsit coordina amb les policies locals de diversos municipis una campanya preventiva en l'àmbit urbà de protecció i control de vianants. Els controls s'han posat en marxa aquest dilluns i s'allargaran tota la setmana. L'objectiu és evitar atropellaments, ja que l'any passat van morir 17 vianants atropellats en carreteres i autopistes catalanes. La campanya vol combatre tant aquells comportaments dels conductors que posin en perill la seguretat dels vianants com també les conductes antireglamentàries o no segures, com els creuaments incorrectes. També buscarà detectar infraccions relacionades amb l'incompliment dels semàfors i els passos de vianants. S'ha programat una campanya similar per al setembre.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres