Mas Joliu

Un sabotatge al pantà del Foix provoca una fuita d'aigua i danys a diversos immobles

Algú, de manera intencionada, hauria obert les comportes perquè sortís l'aigua a la zona de Mas Palau

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-04-2019 8:16 Lectures 4857

Els Bombers van sol·licitar la col·laboració de la Policia Local aquest dimarts de matinada per intervenir en una important fuita d'aigua a la zona de Mas Joliu. Segons fontss policials, els agents desplaçats a la zona comproven que l'aigua, procedent de sistema de rec del pantà de Foix, havia provocat danys a diversos immobles, un dels quals tenia el pàrquing totalment inundat.

Segons els responsables de la Comunitat de regants del Pantà de Foix la fuita hauria estat provocada presumptament per una acció de sabotatge a la zona de Mas Palau on algú, de manera intencionada, hauria obert les comportes perquè sortís l'aigua. Un cop es van tancar les comportes els Bombers van poder acabar de treure tota l'aigua que havia afectat els diferents habitatges.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No