Irresponsabilitat

Denuncien de matinada un conductor ebri a Vilanova que circulava amb els seus fills de 2 i 4 anys

La policia va immobilitzar el vehicle i va posar els fets en coneixement de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA)

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-04-2019 10:03 Lectures 4478
Xumet. EIX

Xumet. EIX

La Policia Local de Vilanova va obrir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit a un home que circulava amb una taxa d'alcohol en sang que superava el doble del límit permès.

Segons consta en l'atestat, l'home havia anat fins a una farmàcia a buscar dos xumets per als seus fills de 2 i 4 anys, aquest dissabte a les tres de la matinada. Els dos menors en aquell moment eren amb ell dins el cotxe, juntament amb un altre home.

Els agents van immobilitzar el vehicle. Per prevenir que els menors poguessin trobar-se en situació de desemparament van posar els fets en coneixement de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA)

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres