Robatori

El sindicat policial CSIF adverteix d’un augment de robatoris a les urbanitzacions del Vendrell i reclama més efectius

Els agents asseguren que han “caigut en la frustració” per la manca de resposta per part del consistori

ACN El Vendrell 04-04-2019 14:11 Lectures 2595

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat majoritari de la Policia Local del Vendrell, ha denunciat públicament un “alarmant augment” del nombre de robatoris a les urbanitzacions del municipi. Segons ha advertit en un comunicat emès aquest dijous, aquest hivern han crescut aquests delictes “però la policia poc pot fer per la manca de recursos i d'efectius”. En aquest sentit, els agents han reclamat a l'Ajuntament del Vendrell més recursos per tenir més presència a les urbanitzacions, mentre han lamentat que fins ara no han obtingut resposta de diverses instàncies presentades al consistori. El sindicat ha assegurat que ha “caigut en la frustració” per la falta d'implicació del govern i la prefectura.

El responsable de CSIF en l'Administració Local del Vendrell ha assegurat que la plantilla de la Policia Local del Vendrell es veu minvada perquè no es cobreixen les jubilacions ni tampoc les baixes per malaltia. Al mateix temps, ha denunciat que les instal•lacions es troben en un estat “precari” que afecta el malestar dels agents.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres