Dia de les Esquadres

Vilanova i Sitges reten homenatge als Mossos en el desè aniversari del seu desplegament

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-04-2019 11:08 Lectures 2026
Vilanova i Sitges reten homenatge als Mossos en el desè aniversari del seu desplegament. Mossos d'Esquadra

Vilanova i Sitges reten homenatge als Mossos en el desè aniversari del seu desplegament. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra, que ahir van celebrar el dia de les Esquadres de la regió Metropolitana Sud, han rebut dues plaques commemoratives amb motiu del desè aniversari del seu desplegament al Garraf. Els ajuntaments de Sitges i Vilanova van retre aquest homenatge al cos de seguretat coincidint amb la diada de les Esquadres.

Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, ha fet entrega a la cap de la comissaria del Garraf, la inspectora Rosa Gubianes, d’una placa commemorativa pels deu anys de desplegament de la Policia de la Generalitat, acompanyada del comissari Joan Portals, el Sotscap de la RPMS, l’intendent Amadeu Domingo, el sotscap de la comissaria del Garraf, l’inspector Antoni Mariscal i el cap de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, l’inspector Dionís Ginés.

Per la seva part, Miquel Forns, alcalde de Sitges també ha fet entrega al cap de la comissaria de districte de Sitges, el sotsinspector Jose Ranea, d’una placa commemorativa pels deu anys de desplegament a la comissaria de districte de Sitges. L’acte ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Sitges i ha assistit el cap de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS), el comissari Joan Portals, el sotscap de la RPMS, l’intendent Amadeu Domingo, la cap de la comissaria del Garraf, la inspectora Rosa Maria Gubianes i el sotscap de la comissaria del Garraf, l’inspector Antoni Mariscal.

Vilanova i Sitges reten homenatge als Mossos en el desè aniversari del seu desplegament
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré