Setmana Santa 2019

La processó de Diumenge de Rams es farà íntegrament pel nucli antic del Vendrell

Mossèn Norbert Miracle viurà la seva primera Setmana Santa com a rector de la parròquia de Sant Salvador

S’estrenaran diferents elements nous i d’altres restaurats com l’Àngel de Tobies al capdamunt del banderí

Redacció El Vendrell 10-04-2019 13:30 Lectures 2101
La processó de Diumenge de Rams es farà íntegrament pel nucli antic del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

La processó de Diumenge de Rams es farà íntegrament pel nucli antic del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Dins de la Setmana Santa del Vendrell hi ha tres esdeveniments públics amb una gran concurrència, que són la benedicció de Rams, que tindrà lloc el diumenge 14 d’abril, a les 12 h, a la plaça de Francesc Macià, i dues processons.

Per una banda, el diumenge 14 d’abril, a les 16:30 h, amb sortida des de l’Església parroquial, s’iniciarà la processó de la Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Señora del Consuelo, una de les que compta amb més participació del territori. Com a novetat, aquest any, no passarà pel Tancat i el seu recorregut es farà íntegrament pel nucli antic de la vila amb la finalitat que sigui més íntima i recollida. D’altra banda, el Hermano Mayor Ildefonso Muñoz ha explicat que s’estrenaran diferents elements nous i d’altres restaurats com l’Àngel de Tobies al capdamunt del banderí, l’escut de l’Hermandad a la sivella del cinturó i els canelobres de cua, dues tulipes, gerres i maniguets del pas sota pali de la Verge.

I per una altra banda, el divendres 19 d’abril, a partir de les 22 h, serà el torn de la Processó del Silenci, que tindrà el mateix format i recorregut de sempre. Mossèn Norbert Miracle, que viurà la seva primera Setmana Santa com a rector de la parròquia de Sant Salvador, ha explicat que “la processó serà retransmesa en directe per Televisió el Vendrell”, fet que permetrà a gent gran i persones malaltes poder-la veure des de casa.

La regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, ha convidat a tothom a participar de les celebracions de la Setmana Santa al Vendrell, les quals “com un atractiu més del nostre municipi, cada any compten amb l’assistència de més persones, tant de propis vilatans com de visitants que rebem en aquestes dates”. Serramià també ha demanat que els comerços mantinguin les persianes aixecades i els llums oberts durant el pas de les dues processons. Mossèn Norbert Miracle ha afegit que, a part de tenir els llums encesos a les cases, també es posin domassos als balcons.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No