Solidaritat

El Grup Dona lliura un espiròmetre al dispensari mèdic de Canyelles

El Grup Dona és un dels pilars bàsics del voluntariat de Canyelles

Redacció Canyelles 11-04-2019 19:31 Lectures 1108

Arxivat a:

El Grup Dona lliura un espiròmetre al dispensari mèdic de Canyelles. Ajuntament de Canyelles

El Grup Dona lliura un espiròmetre al dispensari mèdic de Canyelles. Ajuntament de Canyelles

El Grup Dona ha fet mostra, una vegada més de la seva solidaritat, i ha lliurat aquest dijous un espiròmetre al dispensari mèdic de Canyelles. Un aparell que mesura el funcionament dels pulmons i que pot ajudar als metges a descobrir si els pacients tenen un problema pulmonar com l'asma.

El Grup Dona és un dels pilars bàsics del voluntariat de Canyelles i, a banda de treballar de manera incansable i desinteressada en tots els esdeveniments que es produeixen al llarg de l'any al municipi, també és reconeguda la seva acció solidària, amb diverses accions a favor de la lluita contra el càncer i a favor dels infants, com també la seva participació en campanyes de recollida d'aliments per a les famílies més desfavorides, entre altres moltes accions.

A la parada de la Fira de Santa Llúcia, el Grup Dona posa a la venda tota mena de manualitats i objectes de decoració que elabora al llarg de l'any. Els diners recaptats sempre els dedica a alguna acció solidària i en aquesta ocasió ha estat per al dispensari mèdic, responent a una petició del centre. L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest dijous a l'Ajuntament de Canyelles. La presidenta del Grup Dona, Magda Alsina, acompanyada de l'alcaldessa Rosa Huguet ha fet el lliurament a la doctora del CAP de Canyelles, Joana Hernández i a la coordinadora mèdica de l'ABS arraf Rural, Natàlia Cabezas. Aquesta ha agraït moltíssim el suport que desenvolupa el Grup Dona, de les quals ha destacat la tasca tan important que fan. És un plaer treballar amb aquestes condicions. És una important aportació per al poble la que feu. L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, per la seva banda, ha recordat que aquesta és una tasca que el Grup Dona ve desenvolupant des de fa molts anys i també que cada una de les activitats que fa aquest grup té un objectiu i és la solidaritat. Magda Alsina, presidenta del Grup Dona, per la seva banda, ha també agraït la feina que fan totes les dones.

El Grup Dona ha participat també, per exemple, de la Campanya 'Els nostres petits valents' de l'Hospital Sant Joan de Déu i de manera repetida amb campanyes de suport a la investigació del càncer i , entre altres iniciatives, ha elaborat coixins en forma de cor per a les dones que pateixen càncer de mama.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres