CAP de Sitges

L’exposició itinerant dels Mossos “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat” arriba al Garraf

L'objectiu és captar d’una manera més gràfica l’atenció dels usuaris i ensenyar de manera pràctica i propera com actuar i desenvolupar-se en el dia a dia per evitar ser víctima d’algun delicte o patir algun accident domèstic

Redacció Sitges 18-04-2019 21:04 Lectures 3438
L’exposició itinerant dels Mossos “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat” arriba al Garraf. Mossos d'Esquadra

L’exposició itinerant dels Mossos “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat” arriba al Garraf. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Sitges i el Consorci de Salut i Social de Catalunya van inaugurar, el dilluns 15 d’abril, al municipi de Sitges, l’exposició “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat”. A la inauguració de l’exposició, concretament al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Sitges, l’agent de l’ORC de Sitges va estar acompanyada de la directora del CAP i la resta de representants dels serveis mèdics presents en el CAP.

Amb aquesta exposició itinerant la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra,   i en concret la Regió Policial Metropolitana Sud, com ja s’ha fet en d’altres poblacions,  dona un pas endavant en la difusió i transmissió de consells de seguretat adreçats a la gent gran i també al seu entorn familiar.

L'objectiu és captar d’una manera més gràfica l’atenció dels usuaris i ensenyar de manera pràctica i propera com actuar i desenvolupar-se en el dia a dia per evitar ser víctima d’algun delicte o patir algun accident domèstic. Així mateix, també mostren hàbits saludables per gaudir del millor estat de salut possible.

Aquesta exposició itinerant, que estarà ubicada a diferents espais com Centres d’Atenció Primària, centres cívics i hospitals, entre d’altres, recorrerà diferents poblacions de la nostra regió durant els tres propers mesos.

Concretament, l’exposició ja ha visitat i en aquest ordre, de Sant Just Desvern (del 11 al 15 de febrer), Sant Feliu de Llobregat (del 18 al 22 de febrer), l’Hospitalet de Llobregat (del 25 de febrer al 8 de març), Sant Vicenç dels Horts (11 al 15 de març), Sant Boi de Llobregat (18 al 22 de març), el Prat de Llobregat (25 al 29 de març), Gavà (1 al 5 d’abril) i Castelldefels (8 al 12 d’abril).

I posteriorment a Sitges, on romandrà del 15 al 18 d’abril, continuarà al Garraf on visitarà Vilanova i la Geltrú (23 al 26 abril) per passar després a l’Alt Penedès, Vilafranca del Penedès (29 d’abril al 3 de maig) i acabar el seu recorregut a la RPMS tornant al Baix Llobregat, Martorell (6 al 8 de maig) i Sant Andreu de la Barca (9 i 10 de Maig).

El format de l'exposició permet que sigui consultada de forma lliure gràcies a un format àgil que facilita molt la seva comprensió. Els agents del cos de Mossos d'Esquadra, previ acord amb l'entitat que aculli l’exposició podran oferir un servei d'atenció més qualitatiu acompanyant als usuaris durant l'activitat i aclarint possibles dubtes o demandes informatives.

Els continguts en matèria de seguretat  són de caràcter preventiu i giren entorn a la seguretat al domicili, al carrer, al comerç, al caixer i a l’oficina bancària.

Paral·lelament, els continguts en matèria de salut giren entorn de la mobilitat segura, la seguretat a la llar i telèfons d’interès davant situacions d’urgència.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No