Policia local

Dos testimonis, claus en evitar una violació a Vilanova i la detenció de l'agressió

Un home de 43 anys ha estat detingut per abordar una jove de matinada a la plaça de Cal Ganeta i intentar violar-la

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-05-2019 15:57 Lectures 8597
Plaça de Cal Ganeta. Google Maps

Plaça de Cal Ganeta. Google Maps

La Policia Local de Vilanova va procedir a la detenció la matinada de divendres a dissabte d'un home de 43 anys per un presumpte delicte d'agressió sexual. Una trucada veïnal va alertar als agents del que semblava una discussió d'una parella a la plaça de Cal Ganeta. Quan la patrulla va arribar, es van trobar una dona jove que era a terra semi despullada i amb una lesió al front. Junt amb ella hi havia dos testimonis, que van ser els qui van socórrer a la víctima i impedir l'agressió, i van facilitar la descripció de l'autor així com la direcció per on havia fugit. Gràcies a això, els agents el van interceptar a la plaça de Catalunya i van procedir a la seva detenció.

Segons la víctima, l'home la va agafar per sorpresa quan anava en direcció a casa seva i la va llençar a terra, mentre li feia tocaments i li trencava la roba. La dona va ser atesa en primera instància pels serveis sanitaris de l'ambulància i posteriorment traslladada a l'Hospital de Sant Antoni, per rebre atenció, ja que presentava una lesió al front produïda durant l'agressió.

Tal com estableixen els protocols d'atenció a les víctimes d'agressió sexual, des dels serveis municipals se li va oferir assessorament jurídic i psicològic.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No