Solidaritat

La Policia Local de Vilafranca es mobilitza novament contra el càncer infantil

Més d’una tercera part dels cossos de Policia Local que hi ha a Catalunya s’han implicat activament en una campanya per ajudar a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

Redacció Vilafranca del Penedès 13-05-2019 14:24 Lectures 1246
La Policia Local de Vilafranca es mobilitza novament contra el càncer infantil. EIX

La Policia Local de Vilafranca es mobilitza novament contra el càncer infantil. EIX

Per segon any la Policia Local de Vilafranca regalarà escuts solidaris a canvi d’una donació mínima de 4 euros a la seu de la Policia Local, a l’Ajuntament i durant les Fires de Maig al seu estand situat al recinte firal.

Més d’una tercera part dels cossos de Policia Local que hi ha a Catalunya s’han implicat activament en una campanya per ajudar a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa.

“Pels valents” és el lema de la campanya llançada per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la Fundació FC Barcelona per finançar el projecte i per regalar-lo a les persones que fessin una donació per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Gràcies a aquestes donacions, les de milers de particulars i d’un elevat nombre d’empreses i entitats de diferents àmbits, l’Hospital Sant Joan de Déu va poder iniciar les obres del nou centre l’any passat.

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

La Policia Local de Vilafranca iniciarà la posada en marxa dels escuts solidaris en l’estand propi durant les Fires de Maig, a la seva seu i a la porta de l’Ajuntament. Posteriorment buscarà la implicació d’entitats i comerços de la ciutat.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No