Metropolitana Sud

Les agents dels Mossos i les policies locals del Garraf reben formació específica al Museu del Ferrocarril

La jornada s'ha centrat en la salut sexual i emocionals de les agents i ha tingut un vessant solidària amb l’associació Cambodja Somriu, que ajuda als nens i a les dones en el món rural

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-05-2019 16:28 Lectures 1183
Les agents dels Mossos i les policies locals del Garraf reben formació específica al Museu del Ferrocarril. Mossos d'Esquadra

Les agents dels Mossos i les policies locals del Garraf reben formació específica al Museu del Ferrocarril. Mossos d'Esquadra

Aquest dimecres 15 de maig, els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS) i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han celebrat la sisena Jornada del Dia internacional d’Acció per la Salut de la Dona al municipi de Vilanova i la Geltrú.

L’acte, especialment adreçat a les dones de la Policia de la Generalitat, Policies Locals i del cos d’administració de la RPMS, s’ha celebrat al Museu del Ferrocarril de Catalunya de Vilanova i la Geltrú. La jornada ha estat inaugurada per la regidora de seguretat ciutadana de Vilanova i la Geltrú, Glòria Garcia, la directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya, Pilar Garcia i la cap de la comissaria del Garraf, la Inspectora Rosa M. Gubianes.

Seguidament, Edgar Barrionuevo, professional de la salut integrativa, ha exposat la conferència sobre “Hormones i salut física i emocional”. La presentació ha anat a càrrec de l’agent de la policia local de Vilanova i la Geltrú, Natàlia Martínez.

Posteriorment, ha participat la doctora Mercè Alsina, ginecòloga de la unitat d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) Garraf, amb la xerrada “Parlem de coses que pensem i no en parlem”. La presentació d’aquesta ponència ha anat a càrrec de la Inspectora Rosa M. Gubianes.

La darrera participació ha anat a càrrec Maria Dolores Garcia Gonzalez, terapeuta ocupacional del centre sociosanitari Prytanis Sant Boi i membre del CEAP, amb la xerrada “Com cuidar-se per cuidar”. Aquesta conferència ha estat presentada per la Inspectora Remei Linares, membre de la Xarxa Europea de Dones Policia.

Finalment, la cloenda de la jornada ha anat a càrrec de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i la Inspectora Rosa M. Gubianes.

Cal esmentar que, els diners recollits de la venda de pastissos, fets per les persones que han volgut participar, es donaran a l’associació Cambodja Somriu, que ajuda als nens i a les dones en el món rural.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres