Robatori

Enxampen a Vilanova quatre joves amb bicicletes robades a Sitges que volien vendre on line

Un usuari de Rodalies va alertar la policia de la presència dels joves, que havien explicat els seus plans

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-06-2019 21:11 Lectures 3332

La policia local de Vilanova va rebre dijous a les cinc de la tarda la la trucada d’un veí alertant que pel tren de Sitges a Vilanova ha sentit quatre nois que portaven bicicletes robades. Tot apunta que les acabaven de robar a Sitges i que les anaven a vendre per Wallapop.

La patrulla es va desplaçar a l’estació, i amb la descripció de les bicicletes i dels joves, els va localitzar a la plaça Soler i Carbonell. Els agents els van identificar, van consultar la base de dades de les bicicletes i van enviar la informació a policia local i a Mossos de Sitges per si algú presenta denúncia de sostracció.

Els joves son d’edats compreses entre els 16 i els 19 anys. S’instrueixen diligències judicials i es dipositen les bicicletes al Dipòsit Municipal.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No