Automatisme

L'institut Alt Penedès, finalista a l’11è concurs de prototips de Siemens

Enguany, l’Institut es presenta al concurs amb un projecte d’empaquetatge automatitzat

Redacció Vilafranca del Penedès 06-06-2019 9:52 Lectures 2821
L'institt Alt Penedès, finalista a l’11è concurs de prototips de Siemens. Ajuntament de Vilafranca

L'institt Alt Penedès, finalista a l’11è concurs de prototips de Siemens. Ajuntament de Vilafranca

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, va visitar ahir l’Institut Alt Penedès per donar suport a la candidatura del centre a l’11è concurs de prototips de Siemens. El centre educatiu vilafranquí ha arribat, novament, a la final, i l’equip participant viatjarà a Madrid per conèixer el proper dilluns, 10 de juny, el veredicte final.

Des de l’any 2008, l’IES Alt Penedès és l’únic centre de l’Estat espanyol que arriba a la final de manera continuada. Enguany, l’Institut es presenta al concurs amb un projecte d’empaquetatge automatitzat. A la visita, hi van ser presents el director del centre, Agustí Masegossa, el cap del departament elèctric, Damián Méndez, i el tutor del projecte, Àngel Garcia. A més de la regidora d’Ensenyament, Xell Montserrat, que va voler conèixer el projecte de primera mà, i “felicitar l’Institut per la seva constància i resultats en aquest certamen.” La regidora va mostrar “la voluntat de l’Ajuntament per treballar i donar suport a la formació professional dual i cicles formatius. La nostra intenció és treballar perquè s’ampliï la formació, apostant per la innovació, amb el reforçament dels idiomes.”

Dilluns, en un acte de lliurament dels premis que se celebrarà a Madrid, una representació del grup d’estudiants que ha participat del projecte -18-, acompanyat del professorat, es coneixerà el resultat final. De moment, l’IES Alt Penedès ja és finalista. El jurat tècnic i una votació popular ha situat el centre vilafranquí entre els 4 finalistes. Els altres tres són centres de Mondragón (País Basc), Granada (Andalusia) i Madrid. El concurs és obert a centres universitaris i de formació professional.

Aquesta és la 6a vegada que l’Institut Alt Penedès se situa a la final, i des del centre hi ha dipositada molta il.lusió i esperança en poder tornar a guanyar el premi de Siemens. Si fos així, l’Institut s’enduria, novament, el premi que consisteix en material Siemens.

L'institt Alt Penedès, finalista a l’11è concurs de prototips de Siemens
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament