Gay Pride

Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai

El desè festival Gay Pride arriba al seu clímax amb música, festa, poca roba i visitants d'arreu del món

ACN/ Pol Solà Sitges 09-06-2019 19:22 Lectures 2532
Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai. ACN

Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai. ACN

Milers de persones han omplert aquest diumenge a la tarda el passeig Marítim de Sitges per veure la desfilada de les carrosses i comparses amb motiu de l'Orgull Gai. És l'acte més multitudinari dels deu dies que dura el Gay Pride Sitges 2019, plens de festa, música i espectacle. Un any més, les carrosses tematitzades o simplement engalanades per l'ocasió han transportat nombroses persones de totes les tendències sexuals disfressades o vestides amb poca roba.

Poc abans de les cinc de la tarda s'acabaven de preparar els diversos remolcs estirats per tractors, els potents altaveus i els últims retocs a les complexes vestimentes i els acurats maquillatges. Talons alts, màscares, perruques, lluentons, collarets, disfresses d'animals, mariners, policies, grecs clàssics, hippies, indis o vaquers, entre altres, i tot tipus de complements i peces de vestir han guarnit els participants en la desfilada, que ha estat contemplada per un nombrós públic LGTBI i heterosexual procedent d'arreu del món. Les cançons a un alt volum, el ball, les batucades, els crits i les fotografies del públic han amenitzat la desfilada, que ha acabat poc abans de les set de la tarda després d'anar i tornar pel passeig Marítim.

Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres