Seguretat viària

Denunciat a l'N-340 a l'Ordal un camioner per circular amb excés de velocitat i sense ITV

Els Mossos també el van denunciar pel mal funcionament del limitador de velocitat

ACN Subirats 11-06-2019 17:02 Lectures 1002
Imatge captada pel radar del camió amb excés de velocitat. Mossos d'Esquadra

Imatge captada pel radar del camió amb excés de velocitat. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van denunciar administrativament el conductor d’un camió per excés de velocitat, per mal funcionament del limitador de velocitat i per manca d’ITV, de permís de circulació del semiremolc i de documentació. Els fets van succeir el divendres 7 de juny, quan els agents estaven realitzant un control de velocitat a la carretera N-340, al punt quilomètric 1.225, al terme municipal de de Subirats, a l’Ordal, i van detectar un camió circulant a 103 km/h en un tram limitat a 70.

Els agents van aturar el camió i van denunciar administrativament el seu conductor per circular amb excés de velocitat. Els agents també van comprovar que al semiremolc del camió li mancava la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) i el permís de circulació, motiu pel qual el van denunciar administrativament.

Així mateix, els agents en realitzar les corresponents comprovacions del dispositiu de limitació de velocitat del camió, un dispositiu que no permet que el vehicle superi una determinada velocitat, es van adonar del seu incorrecte funcionament i de la manca de documentació d’aquest, motiu pel qual també va ser denunciat administrativament a la Divisió de Transports.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans