Violència

Demanen 8 anys de presó per a una jove que va arrencar-li la llengua a la seva parella, a Vilanova

L'home assegura que la noia el va mossegar amb l'excusa d'un últim petó, però la noia diu que va ser un acte reflex mentre ell la intentava escanyar

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-06-2019 18:31 Lectures 6935
Demanen 8 anys de presó per a una noia que va arrencar-li la llengua a la seva parella, a Vilanova. Facebook

Demanen 8 anys de presó per a una noia que va arrencar-li la llengua a la seva parella, a Vilanova. Facebook

La Fiscalia ha demanat 8 anys de presó per a una jove de 24 anys que va arrencar-li la llengua a la seva parella, a Vilanova i la Geltrú. El Ministeri Fiscal sosté que l'acusada va arrencar d'una mossegada la llengua del seu company, de 40 anys, durant un petó quan aquest li va dir que volia posar fi a la seva relació. La jove ha fet declaracions a diferents mitjans assegurant que la mossegada només va ser un acte reflex mentre ell la intentava escanyar i que era víctima de maltractaments. De fet, la parella havia protagonitzat altres incidents violents i fins i tot van anar a judici per una baralla quan vivien a Reus.

Els fets van tenir lloc al febrer de 2017 a Vilanova i la Geltrú, quan, segons l'escrit de la Fiscalia, el denunciant va decidir posar fi a la seva relació sentimental amb l'acusada per tenir un "caràcter fort i inestable". En aquest comiat, la jove va demanar un últim petó a la seva parella i en aquest moment va ser quan va propinar una forta mossegada en la llengua, li va arrencar i la va escopir a terra. Després va marxar del pis i va deixar al noi dessagnant-se, segons la Fiscalia.

Per la seva part, la jove nega els fets i assegura que era víctima de maltractaments habituals per part de la seva parella. De fet, assegura que els fets van ser molt diferents: ell l'estava ofegant, es va posar nerviosa i va mossegar-lo, però en cap moment li va arrencar la llengua, segons ha declarat a diferents mitjans.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré