Sant Jordi 2019

Trànsit comença una campanya de controls d'alcoholèmia i de drogues per la revetlla de Sant Joan

La policia posarà el focus en els conductors beguts i drogats entre el 18 i el 24 de juny

Redacció Barcelona 18-06-2019 7:18 Lectures 1698

El Servei Català de Trànsit comença aquest dimarts una campanya de controls d'alcoholèmia i de drogues per la proximitat de la revetlla de Sant Joan. La policia posarà el focus en els conductors beguts i drogats entre el 18 i el 24 de juny. Els controls es desplegaran pel conjunt del territori i es faran de manera aleatòria i en qualsevol moment del dia per conscienciar la ciutadania que aquesta problemàtica pot provocar accidents de trànsit mortals i greus. L'última campanya preventiva, al febrer, va permetre detectar 667 positius per alcoholèmia (el 4,57%) i 291 per drogues. Fa quatre mesos, coincidint amb Carnestoltes, es van registrar 107 positius penals per alcohol i 560 administratius.

De cara a la nit de revetlla i al dia de Sant Joan, Trànsit insisteix que el consum d'alcohol i drogues és incompatible amb la conducció, i remarca la importància de la figura del conductor alternatiu.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré