Art Cultura i Creació

Vilafranca obre la convocatòria per participar en l’Intercanvi juvenil internacional Audiovisual Tools 4 Inclusion

En aquesta tercera edició es comptarà amb la participació de grups de joves provinents d’altres indrets d’Europa com Bulgària, Xipre, Macedònia, Portugal i Itàlia

Redacció Vilafranca del Penedès 28-06-2019 21:54 Lectures 3496
Vilafranca obre la convocatòria per participar en l’Intercanvi juvenil internacional Audiovisual Tools 4 Inclusion. EIX

Vilafranca obre la convocatòria per participar en l’Intercanvi juvenil internacional Audiovisual Tools 4 Inclusion. EIX

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través de l’assessoria de mobilitat internacional per a joves del SIAJ, i en col·laboració amb l’associació Taller d’Art Cultura i Creació (TACC), promou un nou intercanvi juvenil internacional a Vilafranca que enguany es realitzarà del 16 al 21 de juliol i que s’ha anomenat Audiovisual Tools 4 Inclusion (AT4I).

En aquesta tercera edició es comptarà amb la participació de grups de joves provinents d’altres indrets d’Europa com Bulgària, Xipre, Macedònia, Portugal i Itàlia, els quals, juntament amb un grup de joves de Vilafranca, compartiran una setmana d’aprenentatges, convivències i coneixement de l’entorn amb la finalitat de reflexionar i experimentar de manera pràctica el paper que tenen i haurien de tenir els audiovisuals en el foment de la inclusió social.

Convocatòria oberta per a 5 joves de 16 a 30 anys

Per tal de formar el grup de participants en l’intercanvi, que es preveu que sigui d’un total de 42 joves dels països participants, s’obre la convocatòria a cinc joves de Vilafranca i comarca que durant aquesta setmana vulguin viure una experiència internacional i conviure amb joves d’altres indrets d’Europa a Vilafranca.

A banda de la motivació i la disponibilitat, les persones joves que estiguin interessades a participar-hi han de tenir en compte que l’idioma vehicular de l’intercanvi serà l’anglès tot i que, encara que no s’exigeix un nivell mínim acreditable, cal tenir unes competències mínimes que permetin comunicar-se amb la resta dels participants.

Entre totes les persones inscrites es conformarà el grup participant garantint al màxim possible la diversitat de perfils i per això es tindran en compte els següents criteris: diversitat d’edats dins la franja a qui va dirigida el projecte, la residència a Vilafranca del Penedès, el nivell d’anglès, l’experiència en voluntariats i/o en mobilitat internacional, i els coneixements i interessos sobre la temàtica de l’intercanvi.

Per presentar la candidatura, els i les joves interessats han d’omplir el formulari bit.ly/intercanvi2019 i posteriorment enviar una carta de motivació i un currículum vitae a siaj.internacional@vilafranca.org .

El termini per a inscriure’s és fins al diumenge, 7 de juliol. I a partir del dia 10 de juliol es convocarà al grup de joves amfitrions en una trobada conjunta per explicar els detalls de l’intercanvi i preparar les activitats que li pertoquin al grup de Vilafranca.

Descripció de l’intercanvi juvenil

El projecte Audiovisual Tools 4 Inclusion s’emmarca dins l’acció clau 1 (KA1) del programa Erasmus + de la Unió Europea, i aquests tipus de projectes van orientats a la mobilitat juvenil per motius d’aprenentatge.

Un any més, l’Alberg Municipal de Joventut serà la seu de l’intercanvi, i serà en aquest recinte on es realitzaran part de les activitats previstes, els àpats i la pernoctació. Com a novetat, un altre dels espais clau d’activitat d’aquest any serà l’espai jove La Nau, també s’aprofitarà l’estada per incloure activitats de coneixença de diversos indrets de la vila.

La participació en l’intercanvi és totalment gratuïta per part dels i les joves, ja que les despeses queden cobertes pel programa Erasmus +.

Per a més informació cal dirigir-se al SIAJ (C/ de la Fruita, 13), trucar al 93 892 20 20, a través del correu electrònic o accedir a la notícia de l’intercanvi a joventut.vilafranca.cat

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No