Piròman

Detenen un home acusat de provocar diversos incendis de vegetació prop de la C-15 a Santa Fe del Penedès

L’arrestat caminava prop de la carretera amb dos encenedors a les mans i estava tacat de cendra

ACN/ Gemma Sánchez Santa Fe del Penedès 02-07-2019 14:33 Lectures 1651

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge a la tarda un home acusat de provocar diversos petits incendis de vegetació prop de la C-15, a l’altura de Santa Fe del Penedès. Els focs havien començat la mateixa tarda, i diversos veïns van alertar els serveis d’emergències de la presència d’un presumpte piròman. Segons fonts policials, una patrulla desplaçada a la zona per tallar la carretera per presència de fum va observar com es declarava un nou focus en una via secundària propera a la C-15. En acostar-s’hi, van trobar un home caminant pel voral que coincidia amb la descripció feta pels veïns. En el moment d’identificar-lo, els agents van comprovar que duia dos encenedors a les mans i aquestes estaven tacades de cendra, motiu pel qual el van detenir.

L’home, de 37 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat, va quedar arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’incendi forestal. Un cop detingut, els Mossos d’Esquadra van constatar que donava explicacions incoherents i el van traslladar a un hospital, on un metge va concloure que calia ingressar-lo en un centre psiquiàtric.

La detenció va quedar sense efecte i el cas és ara en mans d’un jutge. Els incendis van afectar poc més de 800 metres quadrats de vegetació i van quedar extingits el mateix diumenge a la tarda.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No