Festa Major 2019

Es presenta la campanya “El Vendrell: festes lliures d’agressions sexuals”

El regidor Christian Soriano ha explicat que “la campanya es fixa l’objectiu de poder gaudir d’unes festes lliures de discriminació i de violència, en què no hi hagi cap tipus d’agressió LGTBIfòbica o masclista”

Redacció El Vendrell 03-07-2019 18:57 Lectures 1856
Es presenta la campanya “El Vendrell: festes lliures d’agressions sexuals”. Ajuntament del Vendrell

Es presenta la campanya “El Vendrell: festes lliures d’agressions sexuals”. Ajuntament del Vendrell

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i el regidor de Polítiques de gènere, igualtat i drets LGTBIQ, Christian Soriano, han presentat la campanya “El Vendrell: festes liures d’agressions sexuals”, que està orientada a tots els gèneres amb l'objectiu de rebutjar qualsevol tipus de comportament sexual contra la voluntat de les persones. Alhora, també es vol informar sobre situacions de risc, posar exemples de relacions socials i orientar sobre què fer quan s'és la víctima o testimoni d'una agressió sexual.

La difusió de la campanya es realitza mitjançant fullets informatius, adhesius i polseres amb el lema imprès per repartir. A més, s’instal·laran a la zona dels concerts banderoles i un photocall amb el lema. Tota aquesta campanya serà extensiva en el temps i derivarà en l’elaboració d’un protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci.

El regidor Christian Soriano ha explicat que “la campanya es fixa l’objectiu de poder gaudir d’unes festes lliures de discriminació i de violència, en què no hi hagi cap tipus d’agressió LGTBIfòbica o masclista al nostre municipi”. 

Per la seva banda, l’alcalde ha remarcat que “les administracions tenen el deure de combatre la violència de gènere i qualsevol tipus d’exclusió i discriminació de les formes lliures d’expressió existents a la nostra societat. Per això, l’Ajuntament del Vendrell, amb aquesta campanya, es vol posar al capdavant i al costat de totes les entitats i moviments socials per una tasca educativa i de conscienciació social per poder gaudir de les festes sense patir cap tipus de risc d’agressió o d’exclusió”.  

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No