Robatori

Es posa en marxa una campanya per evitar el robatori de bicicletes a Vilanova

Segons dades de la Policia Local, durant l'estiu augmenta el nombre de delictes que tenen per objectiu la sostracció de bicicletes

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-07-2019 20:22 Lectures 2985
Es posa en marxa una campanya per evitar el robatori de bicicletes a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Es posa en marxa una campanya per evitar el robatori de bicicletes a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

A principis de juliol es va posar en marxa una campanya informativa i de conscienciació per evitar el robatori de bicicletes. Segons dades de la Policia Local, durant l'estiu augmenta el nombre de delictes que tenen per objectiu la sostracció de bicicletes, així doncs a més d'incrementar la vigilància en les zones i hores en que es registra un major nombre de robatoris, la policia pretén que les persones usuàries dificultin al màxim la possibilitat de robatori dels seus vehicles.

Consells com anotar-se el número de sèrie de la bicicleta, per facilitar la posterior identificació; utilitzar bons cadenats, a poder ser del tipus rígid i en forma de 'U'; aparcar-la en llocs visibles i transitat per vianants i utilitzar els aparcaments habilitats, són algunes de les recomanacions a banda de presentar sempre la denúncia en cas de robatori.

La campanya també contempla l'increment de la vigilància i patrullatge per les zones i hores de major nombre de robatoris i el comís d'aquells vehicles que siguin susceptibles d'haver estat adquirits de manera il·lícita, amb la finalitat de poder retornar el vehicle a la persona propietària.

Finalment cal recordar que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú disposa d'un registre municipal de bicicletes, que pot ser una eina útil a l'hora de facilitar la recuperació i devolució del vehicle a la propietat en cas de pèrdua o robatori.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres