Retallades

El Consorci Sanitari emmarca el trasllat de metges d’Urgències de Vilanova a Sant Pere de Ribes en un ajust general

Afirma que hi haurà intercanvis de professionals en ambdues direccions per “adaptar el servei a la demanda”

ACN Sant Pere de Ribes 09-07-2019 11:46 Lectures 1828

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf ha confirmat aquest dimarts que traslladarà dos metges del servei d’Urgències de l’hospital Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú cap a l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. Fonts de l’ens han detallat a l’ACN que el canvi s’emmarca en un ajust general entre els dos centres, motivat especialment per l’absència de professionals en període de vacances i per l’augment de la població estival a la comarca. Segons el Consorci Sanitari, l’ajust també preveu traslladar alguns professionals d’Urgències de Sant Camil cap a Vilanova “amb l’objectiu d’adaptar el servei a la demanda i donar millor assistència”.

L’ens respon així a les crítiques del comitè d’empresa de l’hospital de Vilanova, que denunciava que havia decidit unilateralment reduir la plantilla de metges d’Urgències traslladant a Sant Pere de Ribes un dels tres facultatius de cada torn –un de matí i un de tarda-. Segons els treballadors, la decisió és una forma encoberta d’encaminar el tancament del servei d’Urgències a la capital del Garraf.

Des del Consorci Sanitari, participat pel Departament de Salut, remarquen que els trasllats poden ser en ambdues direccions i recorden que, dins el mateix pla d’ajust general, s’ha previst reforçar el servei d’infermeria a les Urgències de Vilanova i la Geltrú.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament