Sanció administrativa

La policia denuncia una festa 'rave' a la pineda de la platja Llarga, a Vilanova

Els organitzadors disposaven d'infraestructura mòbil, motor de gasolina, generador elèctric i equips reproductors de música i amplificadors

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-07-2019 8:48 Lectures 3382

La Policia Local de Vilanova va rebre dimecres dia 3, poc abans de les cinc del matí, l'avís d’un veí de l’avinguda de l’Aragai que es queixa pel soroll de música que atribueix a un grup de joves que circulen a peu en direcció cap a la ronda Amèrica. La patrulla de la policia desplaçada a la zona intercepta els joves i constata que no són la font dels sorolls sinó que la música s’escolta per la zona de la C-246-A. Altres veïns del sector reiteren les trucades a la central queixant-se de sorolls i del volum de la música.

La patrulla detecta la font sonora, constatant que hi ha una festa rave en un de les pinedes de la Platja Llarga entre el Racó de Santa Lucia i el càmping Vilanova Platja. Els organitzadors disposen de infraestructura mòbil: motor de gasolina, generador elèctric i equips reproductors de música i amplificadors. S’identifiquen els vehicles dels participants i també els organitzadors de la festa que al·leguen estaven celebrant un aniversari.

A instàncies dels agents els organitzadors recullen el material i marxen del lloc. La policia local tramita proposta de sanció adminsitrativa.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No