Robatori

Enxampen dos joves que acabaven de robar un moto a Vilanova

Els agents van poder detenir un d’ells, un menor de 15 anys, que va ser traslladat al seu domicili

Redacció Vilafranca del Penedès 11-07-2019 8:54 Lectures 2803

Una patrulla de la policia local de Vilanova va observar dijous passat poc abans de la mitjanit dos joves que empenyien una motocicleta, model Yamaha Neox, per la vorera de Josep Coroleu en direcció a l’Avinguda Jaume Balmes. En adonar-se de la presència dels agents els dos joves va abandonar el vehicle i van fugir a peu.

Els agents van aconseguir enxampar-ne a un d’ells, un menor de 15 anys, a l’alçada de la gasolinera i el van traslladar al seu domicili. En el moment de la detenció no consta cap denúncia de la sostracció del vehicle per la qual cosa la policia intenta contactar amb el propietari de la motocicleta perquè tramiti la corresponent denúncia.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres