Seguretat viària

Denuncien penalment a Vilanova un operari de Valoriza que conduïa quadriplicant la taxa d'alcoholèmia

La policia va aturar el conductor pujant a un vehicle de neteja de platges amb símptomes de ser sota els efectes de l’alcohol

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-07-2019 9:13 Lectures 4507

La policia local de Vilanova va aturar dissabte a les 9.30 hores el conductor d’un operari de l’empresa Valoriza pujant a un vehicle de neteja de platges amb  símptomes de ser sota els efectes de l’alcohol. El  test va donar positiu a la prova in situ, al carrer Canàries, i es va repetir la prova a les dependències policials on el resultat va mostrat que es quadruplicava el límit permès. Es va tramitar la denúncia per via penal per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

No ha estat l'únic conductor denunciat penalment aquest cap de setmana a Vilanova. La matinada de dissabte la policia va fer el test al conductor d’un turisme que triplicava el límit permès. Es va traslladar el conductor a les dependències policials i es van instruir diligències penals contra ell per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

D'altra banda, diumenge a les 06.55 h, a la ronda Europa amb l'avinguda Eduard Toldrà. El conductor d’un turisme va donar positiu en el control a peu de carrer i es va confirmar posteriorment a les dependències policials que doblava el límit permès. Es va tramitar denúncia administrativa contra ell i contra el passatger del vehicle, que també es va identificar i denunciar per tinença de drogues en trobar-li una bossa de marihuana.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No